Топ 10 на българките, които НЕ искаме да видим като Снежанка

10. Светла Петрова – Г-жа Сеизмограф дава старт на нашата класация на НеСнежанки! Известната под прякора Светла (О)трова може да е един добър политически анализиращ журналист, но определено не бихме искали да я видим в коледен дух да се облече в костюм на Снежанка.

9. Цветанка Ризова – ех, за тез нейните “Четири очи” какви неща са се изговорили… всичко е добре, но г-жо Ризова, молим ви най-сърдечно не приемайте коледния дух твърде сериозно, наистина четирите ви очи са си ок, ама Снежанка …

 

8. Татяна Дончева – какъв премрежен поглед, каква жествена фигура, какъв сексапил лъха само от Татяна Дончева, а? Опасяваме се, че след като Дончева е прегърнала така силно червената идея, дали няма да се опита да прегърне и червендалестия Дядо Коледа в опита си да революционализира мястото на Снежанка в Лапландския дом? Ха, дано не!

 

7. Нешка Робева – нашата мила Нешка е обучила толкова много гимнастички, които спокойно могат да кандидатстват за ролята на Снежанка, но това не важи за самата г-жа Робева. Както е видно най-добрите треньори са хора отказали се от активния спорт и ние горещо се надяваме Нешка да се опита да вземе ролята на Снежанка с някое съчетание на бухалки, с което да скрие топките на Дядо Коледа!

 

6. Цецка Цачева – секс-символът на българската политика! Толкова модна и фешън, г-жа Цачева е пример за мод(ер)ната политика на управляващите. Толкова изпъква Цецка на фона на обикновенните труженички за български закони, че изпитваме притеснения, че Дядо Коледа ще и хвърли око – и без това я гледа всеки петък по Парламентарен контрол. Не, че не искаме Цецка за Снежанка… не… ние просто, така да се каже, си ценим зрението, и затова в момента се опитваме да саботираме сигнала на БНТ 1 и той вече да не достига до Добрия, но палав, старец!

 

5. Миглена Чакракчиева – тази жена се жени толкова пъти и толкова много имена смени, че сигурно и тя се обърква. Добре, че от полицията ти прибират старата лична карта като си изкарваш нова, че Миглена сигурно щеше да има 20 и само да ги бърка. Именно поради тази нейна искрена и лична нагласа да сменя често съпрузите си, ние доста се притесняваме от възможността тя да се прекръсти на Миглена Коледа и да смени нашата мечтана Снежанка … със себе си!

 

4. Емилия Масларова – какъв крак, ква талия, какъв прасец, каква фигура… ех, как да не иска Дядо Коледа да я вземе за Снежанка. Добре де, може, ако е сляп или пък е доста… ама доста, пиян. Но все пак в Лапландия времето е студено и Дядо ти Коледа може да се сгрява с някоя и друга ракийка, пък таз Масларова както обича червеното / червено Бентли, червена партия и т.н. / ще му се лепне като муха на… мед. Поради това, екипът на НеЗнам.БГ, горещо предопреждава Дядо Коледа – Не взимай Масларова за жена! Последно ние я взехме за министър и още не може да се оправим. Сигурно ще направи дом за деца с увреждани Ламогилино в Лапландия и ще събере всичките елфи там, защото са мънички и ще им сложи решетки на прозорците. Дядо Коледа, молим те, недей!

 

3. Лили Иванова – сложили сме Лили Иванова на толкова челни позиции, просто защото харесваме свежа мръвка / цък тук / и някак си Лили не съвпада с нашите сексуални фантазии за Снежанка. Иначе, ако трябва да разсъждаваме трезво, какво по-добро за Добрия старец от една Добра бабка? В случая по-подходяща от Лили Иванова надали ще открием. Но въпреки това горещо молим Дядо Коледа да запази нашите пошли мъжки фантазии и да не прави крачка към нашето ослепяване!

 

2. Сашка Васева – Не. Не, мерси. Не, не, мерси, наистина не! Сашка Васева би могла спокойно да се ползва като анти-възбуждащ за мъжа агент. Просто не я искаме да ни разваля всичко! Не, не и не!

 

1. Алена – каквото и да кажем все не би стигнало. Просто можем да паднем на колене и да молим звездите на Дядо Коледа да му се е паднал по-секси асцендент и зодията му да не позволява сватосване с Алена. Просто алената рокля на Снежанка няма да пасва на алената ни Алена. Не само, че няма да пасва, но и ще ни дойде в повече!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + 11 =