Списък на звездите сексманиаци

Paris-Hilton-Hot-Wallpapers-5

Появи се списък със известни личности, които са сексманиация. За някои от тях това вече бе известно каква е истинската им същност, за други хората се чудеха, но за трети беше просто немислимо.

Линдзи Лоън – носи й се славата, че е била с всички мъже в Холивуд, даже и с жени. “Актьорите са много самотни, аз не искам да спя сама”, коментира Линдзи, която очевидно е намерила начин да разреши проблема си.

Кание Уест – Вероятно няма изненадани, че той попада в този списък. Твърди се, че Кание има такава зависимост още от тийнейджърските си години.

Мел Би – Бившата участничка в групата Спайс Гърлс имала интимна връзка с жена, с която запознала в училището на децата й. Тази връзка обаче не й стигала, затова двете дами привлекли още един човек.

Бритни Спиърс – Разкрепостената певица мина през много различни житейски фази. А по отношение на секс фазите може да се спомене периодът, в който с бившия си съпруг Кевин Федерлайн практикуваше маратонски секс.

Пит Дохърти – Бившият приятел на модната икона Кейт Мост не само не подбира наркотиците. Това явно важи и за жените.

Роби Уилямс – Не веднъж той е признавал, че е правил секс с много жени, сред които са били и негови фенки. Роби е движеща секс машина и това е неоспорим факт.

Колин Фарел – Актьорът е заснет на няколко пъти как взима различни видове наркотици и има секс видео качено в интернет.

Парис Хилтън – Богатата наследница има и богата сексуална жажда. Вече за никого не е тайна, че тя е имала връзки с много различни мъже.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =