Скарлет Йохансон става режисьор

scarlett-johansson-1920x1200-23182

След като Скарлет Йохансон се доказа във филмовата и музикалната си кариера, сега тя е решена да стане режисьор и дори вече има няколко проекта.

“Искам да се занимавам с режисьорска работа и ще го направя на определен етап. Вече купих правата за няколко книги. Намирам се на етап от живота си, в който съм сигурна в избора си и се интересувам от много различни неща. Обичам изкуството, галериите, музиката”, разказва Йохансон.

През 2009г. тя издаде соловия си албум Anywhere I Lay My Head и желае да е разнообразен артист, защото не иска да ограничава живота си само до актьорството.

“Създадох момичешка група The One and Only Singles, това е нещо, което винаги съм харесвала. Имам толкова много различни зараждащи се интереси. Обичах да обикалям Гринуич вилидж, когато не беше толкова популярно и страхотно място и просто се вмъквах в библиотеките и театрите, след което започнах да се изявявам като актриса. Единственото нещо, за което съжалявам, е, че не отидох в колеж. Причината да живея в Ню Йорк, далеч от Холивуд, е нуждата да усещам града около мен”, споделя още Йохансон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven − 5 =