Риана с 5 съвета за модата

Rihanna-by-Terry-Richardson-05

Модната икона Риана отправя пет съвета за външния вид към всички свои привърженици.

На първо място красавицата споделя, че предпочита фалшивите аксесоари пред истинските диаманти. Тя купува голяма част от тях си от бутика на майка й, който е в Барбадос.

Вторият съвет на Риана е да носите якета. “Можеш да направиш всичко с подходящото яке. Можеш да криеш всякаква визия под него. Дори и на вечерен тоалет придава модерна визия”, коментира певицата.

Според Риана сутиенът е всичко или нищо. “Когато нося туники, никога не нося сутиен. Когато пък искам да сложа сутиен, нося само него, без нищо отгоре”, разказва тя.

Важна част от визията на Риана са обувките. Дори и да са ужасно неудобни, ако са красиви, тя не ги сваля. “Казвам си: Искам да изглеждам така, а болката няма значение”, разкри Риана.

Последен съвет на Риана към феновете й е да комбинират спортната и елегантната визия. Идеята й дошла, докато се подготвяла за турне – преди да излезе на сцената Рири репетирала танците си с маратонки и по-свободни дрехи, което й харесало в комбинация със сценичните й костюми и така го превърнала в своя запазена марка.

Източник: ХАШТАГ-BG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × three =