Риана – от бързата градация до рязката деградация

Ето така изглеждаше Риана, когато стартира кариерата си:

Младо, симпатично, талантливо момиче, което изуми почитателите си със силния си глас. Стартира като една скромна и интересна певица, чиито нови песни провокираха хиляди млади хора по света да й отделят часове от времето и живота си. Риана бе правилният символ и подобна на друга модерна поп икона – Бритни Спиърс – тя старитра като добър пример за поддържание. В последствие обаче нещо се случи и това, което стана с Бритни се случи и с Риана.

Видимо славата е така организирана – колкото по-пополуярен става човек, в колкото по-комерсиален се превръща, толкова по-губи от харизмата и излъчването си. Риана бе една сериозна млада жена с много талант, която в момента в който направи песен с Джей Зи, тръгна по пътя на рязката деградация и се превърна от символ на това как би трябвало да изглежда една млада звезда в символ на това как НЕ би трябвало да изглежда.

Като че ли миловидността, нежните песни и приятната за окото визия се замениха с агресивност, твърдост и дори пошлост. Сладката Риана се преявърна в первезната Риана. Горе показаното момиче се превърна в това:

Явно славата наистина променя хората. Много слава – много промени. Иведнъж Риана, подобно на Бритни, стартирала като миловдина “девственица” ,изведнъж се прероди и изроди в една копи-пейст версия на Лейди Гага. Славата ли е виновна, или алкохола, или може би наркотиците, или всичко накуп, никой не знае… Знаеме само едно – твърде много от горе изброените, струпали се на един неподготвен човек, го превръщат от млад и миловиден в груб и агресивен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + eleven =