Риана иска по-голямо дупе

Rihanna-bikini-thong-ass

Риана разкри, че иска да има по-голямо дупе, но въпреки това се е научила да приема тялото си такова, каквото е.

Горещата певица очевидно изобщо не се срамува да показва своите извивки в оскъдни тоалети. Тя обаче сподели, че подобно на всяка жена, има забележки към тялото си и мечтае да има по-голямо дупе: “Естествено, че има неща, които не харесвам в тялото си. Това е нещо, което всяка жена прави. Заставаш пред огледалото и поглеждаш към дупето си. Пораснало ли е? О-о-о, още си е плоско”.

Рири дори си призна, че преди е завиждала на Бионсе за добрия външен вид и “зашеметяваща физика”, но след 30 години иска да бъде самоуверена със своето тяло. “Искам да съм слаба. Искам да изглеждам жестоко. Надявам се, че гърдите ми ще си останат на място. Нищо друго няма да има значение в бъдеще”, смята тя.

Красавицата допълни, че се е научила да приема извивките си, защото “никой не е щастлив в собствената си кожа”.

Междувременно Риана съобщи, че ще работни заедно с козметичния гигант “MAC Cosmetics” за благотворителност.

Барбадоската певица разказа, че филантропската й идея ще се осъществи благодарение на “MAC ” и “Viva Glam”, с които ще си сътрудничи за създаване на нова линия червила. Определен процент от всяко червило ще отива в подкрепа на фондацията MAC AIDS, която помага на хора със СПИН. Фондацията вече е събрала 325 милиона долара.

Рири поясни, че нейна цел ще бъде превенцията от ХИВ и СПИН при младежите. “Епидемията е сред младите хора, защото те са по-наивни. Това е наистина страшно”, каза още Риана.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + 20 =