Последният повелител на въздуха а.к.а. The Last Airbender

 

БОЗААААААААА!!! М. Найт Шаямалан меко казано се е провалил в опита си да направи хубав филм. Този филм е чисто и просто много шум за нищо. Все още съжалявам за отделеното време, което прекарах гледайки тази кино продукция на “3D”.Освен това 3D елементите в този филм бяха толкова малко, което ме кара да си мисля, че въпросното “3D” е сложено като жалък опит да се “избият” поне част от парите дадени за заснемането на филма.

Много слабо изпълнение на Шаямалан. Моят съвет е да не си давате парите за кино и да стоите 2 часа с неудобните анаглифни очила, тъй като това ще е totally waste of time and money ofcourse. Честно казано ако гледате трейлъра може да се каже, че сте гледали най-доброто от филма. Майсторски изработена измама с цел реклама.

Вие си мислите, че “Железният човек 2” не е кой знае какво!!! Хах, не ставайте смешнu!!! Само сравнете imdb рейтинга между Iron Man 2 и The Last Airbender. Най-добре изчакайте да го качат в торент тракерите. Така сами ще разберете ЗАЩО ТОЗИ ФИЛМ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛЕДА НА КИНО!!! LOL 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen + two =