Пет мъжки заблуди за секса

man-turned-on-by-woman-420

Сексолози идентифицираха топ 5 на най-разпространените заблуди, свързани със секса, на които мъже всъщност вярват, съобщи sex-news.ru.

Заблуда №1: Удоволствието на жената зависи от размера на пениса. Това е една от най-често тиражираните заблуди, най-вече във филмите. За достигане на разтърсващи преживявания, на жената са й нужни подходящи настроение и желание, а също и усърден партньор с въображение.

Заблуда №2: Жената иска сексуалният акт да е продължителен. Няколко часови креватни упражнения са характерни само за еротичните филми. Средно половият акт трае от 10 до 12 минути – достатъчно време както за мъжа, така и за жената да изпитат удоволствие.

Заблуда №3: Жените се стесняват да говорят “за това”. Да, пред непознати. Евентуално. Но с любимия си човек повечето жени искат да бъдат откровени, да му споделят кое им харесва, на кое да наблегнат и за кое просто да забравят. Така че, ако не се чувстваш уверен в изпълнението си в леглото, попитай половинката си.

Заблуда №4: Жените харесват само опитни мъже. Разбира се, това е плюс, но опитът не е всичко. Все пак не всички жени имат еднакви предпочитания, когато става въпрос за секс. Обикновено е нужно малко време двамата партньори да се приспособят към желанията на другия. Но веднъж покажете ли ти половинката ти кое й е приятно, всичко вече е в твои ръце.

Заблуда №5: Жените избират само идеално красиви мъже. Това изобщо не е така. Много жени разкриват, че търсят мъже, които са нежни, страстни, гальовни и внимателни. Ако мъжът отговаря на тези изисквания и/или притежава други плюсве, жената едва ли на първо място ще гледа външността му.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − thirteen =