Откриха дрога в къщата на Джъстин Бийбър

98707b66-8250-3a04-88d9-cdaf80c050e5

Полицаи от Лоас Анджелис подозираха, че тийн идола Джъстин Бийбър е замерял къщата на съседа си с яйца. Наложи се къщата му да бъде претърсена и междувременно органите на реда откриха кокаин. Един от сътрудниците му е арестувах, съобщи АП.

По време на обиска 19-годишният Бийбър е бил в луксозната си къща, но не е задържан от полицаите. Той няма отношение към кокаина, който е бил намерен в арестувания мъж в дома му.

Джъстин е обвинен за нападението над къщата на съседа си в Калабасас, Калифорния. Потърпевшият веднага е уведомил полицията за случилото се, а в показанията си посочва, че е бил замерен с над 20 яйца от невъздържания тийнейджър. “След като чух шум, идващ от входната ми врата, излязох и видях Бийбър да замеря с яйца имота ми. След като му се развиках, той започна да ги хвърля по мен”, разказва съседът.

Припомняме, че миналата година Джъстин си позволи да плюе по съседи и да ги заплашва със смърт, тъй като хората се оплакали от шумната му кола, с която минал по тихите улици на квартала.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + 8 =