Новини и акценти от последно време

След като пари за наука се е видяло, че няма да има, нашите учени вдигнаха ръце от попрището си и се предадоха на враг номер едно на науката – католическата църква. Очаква се до седмица да бъдат изгорени на клада и всичко това в знак на протест.

Политиците обмислят да ъпгрейднат несправедливо кратката коледна ваканция с дървена такава. Малко след като изтече тази секретна информация Пинокио се превърна в бежанец, а дървената мафия взе мерки, които доведоха до отварянето на озонова дупка над България.

Съобщено бе, че до 2100 година се очаква БДЖ да започне да печели.

Слави Трифонов готви нова песен, след хита си “Нема такава държава”. Новата песен ще се казва “Нема такъв полуостров”.

“Стъклен дом” се напука заради ниските температури. Очаква се да го закърпят до година.

Сектата на дядо-коледовците плъзна из София. Тя навярно произлиза от сектата на дядо-мразовците. Все още не се знае дали ще бъде подложена на гонения.

Wiki leaks разкри, че Къци Вапцаров самосиндикално е тайното правителство в България. Все още не можем да открием въпросния за коментар, но то си се знае.

Коледната украса в щатите напомня на кибер-пънк филм. Коледната украса в България напомня на нискобюджетен филм на Уве Бол за комунизма.

Южна Корея едва не остана остров, заради объркал се ядрен експеримент от страна на северните им съседи.

Най-бедни сме в Европа. Коментарите oт анкетата ни: Имам да изхранвам пет членно дете! ; LIES! ; Бог дал, Бог взел ; Връщам се от пиенйе, не ме занимавай! ; Екзистенциалния минимум, бейби! ; Еми то ние сме се приспособили ; Те за те тия дни съм ги закопал ония бурканье с пари у льойзето ; Where is your Robin Hood now? ; Това са конспирации! ; Нищо не е наред в тая държава – каза човек излизащ от BMW X5 ; Aйдееее ; Аз ям, следователно съществувам ; Аз си набавям енергия от алкохол, не ме занимавайте ; Съжелевам, аз румъньеще, не знам за какво става въпрос ; За всяко действие, противодействие! Бедност – богатство!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × three =