Нийл Патрик Харис: Най-накрая ще мога да направя и малко порно

Neil-neil-patrick-harris-2651267-1024-768

Актьорът Нийл Патрик Харис, по-известен като Барни Стинсън от “Как се запознах с майка ви”, “обича да го е страх” и да участва в рисковани каскади. Това е и причината за неговото щастие да бъде водещ на церемонията по раздаването на наградите Тони.

“Обичам да ме е страх, да вървя през царевично поле през октомври, а някакви хора да изкачат от всички посоки и да ме плашат. Зная, че не могат да ми направят нищо, затова ми харесва това изживяване. Да бъда водещ на наградите Тони е почти същото. Вече съм на сцената, всичко е на живо. Нещо може да се развали в последния момент. Имаме стотици проблеми, но имам аутокю и сме репетирали всичко. Забавно е и малко опасно, но зная, че всичко ще е наред”, разказва актьорът.

Нийл Харис беше водещ на наградите Тони четири пъти, преди да предаде щафетата на Хю Джакман.

“Винаги се учудвам, когато номинирани за Оскар актьори четат аутокюто сякаш никога преди не са виждали нещо подобно. Зная, че всичко е проверено, че техният мениджър вече се е съгласил. Въпреки всичко те са там с изражение, което пита “Какво, за Бога, е това” и четат монотонно без емоции”, коментира Нийл.

Този месец актьорът за последен път ще влезе в образа на Барни Стинсън в “Как се запознах с майка ви”, за да заснеме деветия сезон и последен сезон на сериала. Харис споделя, че е тъжен, тъй като с това образът му спира развитието си. От друга страна, обаче той споделя, че няма търпение да започне новите си роли.

“Никога няма да мога да изиграя някой като Барни, защото той е толкова уникален. Снимали сме повече от 200 епизода… Най-накрая ще мога да направя и малко порно”, пошегува се Нийл Патрик Харис.

Източник: ХАШТАГ-BG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 5 =