Най-тегленият торент филм на годината – “Игра на тронове”

game-of-thrones-450x300

Класацията за най-теглен сериал за 2013 в торент сайта TorrentFreak се оглавява от “Игра на тронове”. Адаптацията на творбите на американския писател Джордж Р.Р. Мартин отнася приза за “Най-теглен сериал” за втора поредна година.

Третият сезон на “Игра на тронове” е свалян повече пъти незаконно, отколкото легално – 5,9 милиона тегления само чрез BitTorrent. Последният излязъл сезон е гледан от около 5,5 милиона легални зрители само в САЩ.

Класацията за най-теглени сериали се допълва от “Опасно лош” и “Живите мъртви”. Последният сезон на “Опасно лош” е бил изтеглен близо 4,2 милиона пъти според TorrentFreak, а “Живите мъртви” – 3,6 милиона пъти. “Теория за големия взрив”, “Как се запознах с майка ви”, “Родина”, “Викинги”, “Костюмари”, “Ханибал”, “Стрелата” и последният сезон на “Декстър” също са в класацията.

“Родина” и “Декстър” също имат повече незаконни гледания, отколкото легални. Това се случва най-вече заради ограниченията за сериите, които са достъпни само след заплащането на абонамент.

Източник:  ХАШТАГ-BG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + twelve =