Най-силна химия между Нина Добрев и Иън Сомърхолдър

ee0785008de5

Актьорите от тинейджърския сериал “Дневниците на вампира” Нина Добрев и Иън Сомърхолдър, които сложиха край на връзката си през май миналата година, продължават да са влюбени на снимачната площадка. Това е и причината да получат признание за съвместната си работа по време на наградите “Изборът на публиката”. Двамата актьори бяха отличени с приза “Най-силна химия”.

“Това е лудост. Можеш ли да повярваш, че минаха почти пет години от създаването на сериала”, коментира Иън. “Още по-странно е това, че в първия сезон Елена мразеше Деймън”, отвърна Нина. “След това ти се влюби в мен и започнахме да излизаме в сериала, а след това започнахме да се срещаме и в реалния живот”, каза Иън. “След това обаче се разделихме в живота, а все още сме заедно на снимачната площадка. Колко объркващо е това”, попита риторично Нина. “Важното е, че химията между нас още я има”, заключи Иън.

Нина, която е с български корени, и Иън са в добри отношения, въпреки раздялата, и продължават да си партнират в сериала. Звездната двойка бе заедно в продължение на три години, но неотдавна прекратиха отношенията си.

One Response to Най-силна химия между Нина Добрев и Иън Сомърхолдър

  1. Какви ви български корени, тя е чистокръвна българка. Родена е в София на 9 януари преди 24 години! Родителите й са българи и са живели в България до заминаването им, преди Нина да започне предучилищна! Проучвайте преди да пишете нещо. Едно е да има корени, друго е да е българка по произход.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight − three =