Мустак 12 класация

Мустак 12. Човекът не случайно прилича на пилот на изтребител… И вие да сте с такъв мустак и вие ще се плашите да не ви подхване вятъра и да ви завее на някъде. Човекът просто си е подготвен!

 

 

Мустак 11. На този герой “крилата” са му дори по-големи, но явно предпочита да стои на закрито и да не рискува с полетите по това време на годината…

 

 

Мустак 10. Добре, де. Съгласни сме, че това е по-скоро брада, отколкото мустак, но пък е твърде впечатляващо, за да не ви го покажеме. Сори пич, ама с тая брада стигна едва до 10-то място в нашата Мустак 12 класация!

 

 

Мустак 9. НеЗнам как да го коментираме това. Странното е, че ако се загледате само в мустака и игнорирате чичкото зад него… не ви ли прилича на птица в полет?! Мустакова му работа.

 

 

Мустак 8. Мустак 9-ти и настоящия ни 8-ми герой толкова си приличат, че е напълно възможно да са един и същи човек. Но все пак мустак 8-ми е по-еволюирал, където се корени голямата разлика. По мустака ще ги познаете! НеЗнаеме точно, но смятаме, че си заслужава да се покажат и двете снимки! Толкова е мустакопрекрасно!

 

Мустак 7. Ето на това му викам Мустак, с главно М. Мустак мастърът, така си е поиграл, че следващия път ме е страх да си представям до къде ще му стига мустака. Сетъки – бонус за креативност, определено!

 

 

Мустак 6. Това е пагона на мустаците! Така трябва да изглеждат всички мустаци, за да сме една супер мустаката супер сила. Абе въобще – ако Супермен имаше мустак – ето това би бил той!

 

 

Мустак 5. Погледнете този мустако-дяволит поглед от нашия Мустак 5. Ако го видите в тъмното, дали ще ви заприлича на мустако-демон? Не се баш знае, но може да се мустако-стреснете!

 

 

Мустак 4. Представяме ви най-новия мустако-хипнозатор! Четири минути взиране в концентричните кръгове на нашия Мустак 4-ти и съвсем спокойно ще изпаднете в транс!

 

 

Мустак 3. Не сме много сигурни, защо на този наш герой са му ролките по мустаците, но … на такъв мустак-майстер не се правят забележки! Поклон!

 

 

Мустак 2. НеЗнаеме за вас, но на нас определено ни прилича на някой заблуден магьосник от “Хари Потър”. Даже вече можем да ви кажеме как ще е името на поредната “Хари Потър” част – “Хари Потър и мустакатия маг!”, като мустакатият е толкова мустакато-магнетичен, че дори и Хари ще си пусне рядко мустаче, с което малко повече да прилича на истински човек… ще претърпи, разбира се, неуспех!

 

 

Мустак 1. За нашия първи и най-личен мустак в класацията не можем да кажеме друго освен – ето така се превръща един обикновен мустак в изкуство!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 3 =