Модни тенденции есен/зима 2010/2011

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Тази есен/зима на почит ще бъде палтото. Класическо, изчистено и обемно, то придава много мъжествен вид. Палтото ще бъде не само в класическото синьо, но и в каки. Този сезон ще се носят и военните якета, също в мъжествен вид. Анораците, палтата и якетата ще бъдат украсени с козина и кожа и ще са изработени от топъл и мек материал, който ще ни помогне да преодолеем суровата зима.

През този сезон не се колебайте да събудите котката в себе си, защото животинските елементи ще са много модерни. Тук е важно да споменем, че не бива да се прекалява с тази украска, защото може да си предадете евтин и натруфен вид, вместо изтънчен и сексапилен.

Стилът на работещото момиче също ще бъде на мода тази зима. Костюмите, полата над коляното и строгите минижупи ще присъстват в гардероба на всяка дама.

Преобладаващите цветове ще са сивото и черното, тъмно синьото и каки в духа на мъжествеността и военния стил. Може да разчитаме и на червеното, жълтеникавокафявия и махагоновия цвят. Елените и остналите коледни орнаменти ще бъдат много търсени.

Наслояването също ще бъде широко разпространено – къс ръкав върху дълъг, пуловер под елече, както и гетите и ботушите над коляното.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 3 =