Макси роклите през лято 2011

Макси роклите са абсолютен хит този сезон. Но и как да не ги обичаш? Толкова са красиви, нежни и ефирни! Освен това са подходящи за дами с всякакви форми и размери. Тези рокли прикриват недостатъците и подчертават предимствата и трябва да присъстват в гардероба на всяка жена.

 

Сред най-търсените кройки ще са тези без презрамките. Те чудесно подчертават раменете, а ако съчетаеш една такава дълга рокля с вдигната коса, любимият ти със сигурност няма да може да устои на невероятната гледка, която се разкрива.

И при роклите този сезон най-желаният цвят е белият. Този цвят перфектно се съчетава с всякакви аксесоари и много отива на кожа, придобила тен. Ако пък се притесняваш, че бързо ще оцапаш бялата си макси рокличка, съвсем спокойно може да облечеш такава в кремав цвят.

Най-подходящо за морето, пък и не само, си остава синьото. Освен с обичайните съчетания, тези рокли седят невероятно и с обувки в телесен цвят, който напоследък стана този популярен.

И все пак лято е – ще се носят и искрящи, наситени цветове. Каквато и макси рокля да избереш, важното е да се чувстваш добре в нея и тя подпомогне за доброто ти настроение през този сезон!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − 2 =