Майли Сайръс и баща й съветват Джъстин Бийбър

miley-cyrus-talks-liam-hemsworth-relationship-with-v-05

Певицата Майли Сайръс дава съвети на колегата си Джъстин Бийбър.

Скандалната Майли често е ставал обект на критики заради начина й на обличане и предположенията, че взима наркотици. Сега обаче тя отправи мъдри думи към канадския тийн идол, който напоследък си има доста проблеми със закона.

“Ти имаш много пари и плащаш на определени хора, за да се грижат за сигурността ти. Аз понесох много остри критики, но не върша нищо нередно. Всичко, което правя, е законно в Калифорния. Правила съм много глупости, но нищо от това не е прекрачвало закона”, обяви Майли във вечерното шоу на Джей Лено.

Явно цялото семейство на 21-годишната певица подкрепя Бийбър, тъй като бащата на изпълнителката също коментира темата. “Много хора ме питат какъв родителски съвет бих дал на Джъстин. Нищо конкретно, просто бих му казал, че сигурно много хора говорят за него в момента, а той трябва да се отпусне. Каня го да дойде да си почине с мен, например в Тенеси. Нека отидем в някоя индианска колиба, запали огън, отдръпни се, почини си за малко. Просто помисли кои са важните неща в живота, отпусни се и се върни отново към живота”, каза Били Сайръс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + eighteen =