Лесна, а? – Филма става, а?

Ха, сега де. Лесно ли е да правиш модерни комедии или цялата тая тема така се е изтъркала, че е потресаващо просто? Въпрос на гледище. “Лесна, а?” е един качествено стар стил филм, като история или изпълнение, но пък с добавени интересни щрихи и подправки към филма, който го правят интересен за гледане.

“Лесна, а?” представлява един интересен модерен филм. Честно казано – историята е повече от банална. Тийнейджърка с проблеми в любовта и бла-бла-бла. Да, ама това е просто първият поглед. Вторият е – омг това филмче е интересно!

Приятна изненада е интелигентното чувство за хумор. Интересен е моментът, в който бащата на Олив си удря главата в стената, когато синът му му казва, че е осиновен. Баща му се потриса и му обяснява, че е искал да му го каже в правилният момент, искал е да не узнава по такъв начин… С едната малка подробност – детето е чернокожо, а родителите не, т.е. – стига бре сериозно ли!

Интересна работа. Историята е малко прозаична, но пък представянето е като хората. Олив е обикновено, непопулярно, средностатистическо момиче в гимназията, която решава да излъже за изгубената си девственост… при което стана тя каквато стана. В рамките на дни и излезе името на най-голямата шаврантия в окръга. Е, как се стигна от това, до такова публично порицание, че чак вдигат плакати с идеята да я изгонят.

НеЗнам.БГ препоръчва – гледайте, ако искате да се посмеете с модерна комедия. Но не очаквайте твърде много – филмът е съвсем обикновен, но би ви донесъл час време спокойно гледане.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 1 =