Леонардо Ди Каприо се ужасявал да говори пред хора на “Оскарите”

leonardo-dicaprio-41

Леонардо Ди Каприо призна, че бил ужасен от мисълта, че може да се наложи да се качи на сцената пред милиарди хора, когато получава първата си номинация за Оскар. Тогава той е бил едва на 19 години! През 1993г. той е бил номиниран за “Най-добра поддържаща роля” във филма “Защо тъгува Гилбърт Грейп”.

Сега 39-годишният актьор е номиниран за “Най-добър актьор” за ролята си на корумпирания брокер от Уол Стрийт Джордан Белфорт във филма “Вълкът от Уол Стрийт”.

Мисълта да говори в зала, пълна с известни личности от червения килим, и пред милиарди зрители пред телевизионния екран била непоносима за 19-годишния Лео.

“Нещата се случваха толкова бързо. Изневиделица се появява някаква номинация. Спомням си, че изпаднах в шок. Бях ужасен от идеята да изляза на сцената пред толкова много хора. Някой ми каза: “Милиарди хора ще гледат тази церемония”. Помислих си: “Господи, това не е като да снимаш филм и да можеш да повториш сцената два-три пъти”, спомня си актьорът.

Освен за “Най-добър актьор” “Вълкът от Уолстрийт” е момента Ди Каприо е номиниран за още четири награди: за “Най-добър филм”, “Най-добър режисьор”, “Най-добър актьор в поддържаща роля” и “Най-добър сценарий”.

Източник: ХАШТАГ-BG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen + five =