Къде да намериш половинка?

След като ти показахме Най-добрите места да срещнеш жена, (които всъщност не са лоша идея дори и да си жена, търсеща половинка), сега ще ти подхвърлим още няколко идеи, къде може да намериш човек за теб.

Книжарница

Важно е да намериш някого, с когото да имате общи интереси. А какъв по-добър начин да започнеш разговор, от това да размениш закачки с някого, който харесва същата литература или музика като теб? Не случайно в повечето книжарници има пейки – собствениците не искат да те притискат да купуваш нещо. Те искат ти да разполагаш с времето си и да общуваш с други хора. И точно това трябва да направиш! Оглеждай се за хора, които пазаруват същите стоки като теб. Има голям шанс да се засечеш с някого, който си пада по същите автори и книги. Доста лесно е да започнеш разговор от тук, не мислиш ли? ; )

Плаж

Или какъвто и да е източник на вода. Истината е, че това прекрасно място е събирало хората на едно място още от векове. Хората инстинктивно се събират около вода (крайбрежни плажове, езера, реки и т.н.) през летните дни. А и ако цяла година си се опитвал/а да влезеш във форма, сега имаш невероятната възможност да покажеш, какво тяло си изваял/а. Още повече, че около плажовете е пълно с хора, които искат да се забавляват под слънчевите лъчи, а повярвай, много по-лесно е да завържеш разговор с положително настроени хора.

Фитнес зала

Ако обичаш да спортуваш, отправи се към най-близкия фитнес салон, където ще можеш да потренираш тялото си… и уменията си за флиртуване. Винаги има десетки необвързани хора във фитнеса, които поддържат добрия си външен вид за следващото гадже. Във фитнеса лесно се започва разговор – мацките винаги могат да помолят някой сладур за помощ с определен уред, а мачовците пък лесно могат да отидат при някоя мадама и да я попитат дали имат нужда от допълнителни обяснения за даден уред или упражнение.

Ах, този мол

Молът е място за толкова много различни активности както и за разнообразие от посетители, което автоматично увеличава шансовете ти да попаднеш на някого, който ти допада. Остава само да го/я забележиш и да започнеш непринуден разговор. А ето и малко идеи Как да започнем разговор.

Библиотеката

О, да, все още има такива места и познай какво – пълни са с необвързани и интелигентни! хора. Обикновено обвързаните хора взимат някаква книга и тичешком се отправят към изхода. Това обаче не важи за необвързаните, които имат малко повечко свободно време, и се настаняват удобно на диванчето в библиотеката, наслаждавайки се на любима книга. Тук ситуацията е много подобна на тази в книжарницата – просто трябва да си набележиш някого и да се заговорите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + seventeen =