Класация на Най-Най-Македонците!

Започваме с 13-та позиция и Самюел Л. Джаксън. Въпреки цвета на кожата си е типичен македонец, родом от Скопие и името на родната му майка е Сийка Джаксънска!

 

Ето и поредният Македонец и този път с името Джаксън. Само, че за разлика от горният Македонец, този се срамувал от кожата си и това, че не прилича на Богоизбран и затова се избелил… буквално. И той е с майка македонка отново с името Сийка Джаксънска… Интересно, дали това е разпространено име в Македония или въпросната Сийка е била “макя” и на двамата не можем да знаем… А ако е така, можем само да се възхитим на тази жена – нека не забравяме за “Джексън 5″… Страшна работа!

 

 

На 11-та позиция още един доста Македонец. Това е Барако Обамовски, който е най-тайният шпионин в разузнаването на Македония. Богоизбраните дори успяха да го внедрят в сърцето на врага – в Белия дом! Сега чакаме Барако Обамовски да разпусне САЩ и да обяви Македония за новата световна супер-сила!

 

 

10-ти днес е Джеки Чан. Пак с тоз Джеки/Джексън момент в името си… Абе тази Сийка сама ли се опитва да пребори демографския срив?!

 

 

Още един от тайните шпиони на Македонската имперска разузнавателна служба. Екипът на НеЗнам.БГ си задава един прост въпрос – ако всички световни лидери са тайни Македонски шпиони, как така все още не са обявили единно световно правителство, не са прекръстили Земята на Македония и не са се опитали да съберат световният континент Панкедония?!

 

 

8-то място днес е малко условно. С него не сме много сигурни дали Македония се родее повече с Жана Д’Арк или с Мила Йовович… Но сетъки, по-скоро са верни и двете!

 

 

Това е един от Македонците, от които Македония по-скоро се срамува и крие връзката си с него. Той всъщност си е чист Македонец, родом от най-македонския край Охрид!

 

 

Това също е един виден Македонец – Граф Дракула! Вие живеете с илюзията, че той е от Трансилвания, Румъния?! Вие, не сте в ред! Граф Дракула е родом от Прилеп, Македония и ако някои посмее да оспори това Македонската империя ще го лиши от гражданство! Да видим как ще живеете в съседната галактика!

 

 

На 5-то място слагаме Адолф Хитлерски, също Македонец и виден радетел за чиста Македонска нация!

 

 

Това е един млад Македонец, с когото майка Македония не се гордее, поради което е скрила връзката си с него пред света! 4-та позиция за Джъстин Бийбърски!

 

 

3-то място днес за интер-галактическият представител на Македонската нация. Е.Т. или иначе казано Емил Трансгалатически! Македонската империя не е само земна, в крайна сметка!

 

 

2-ра позиция за Тиранозавър Рекски – защото и динозаврите са били Македонци!

 

 

1. Безспорният лидер на най-видните Македонци – Сатанаил Луциферски!

 

 

Понеже ни е страх да не ни анатемоса Македонската църква или да не ни убият Македонските тайни служби /държим да отблежим, че главното М навсякъде, където има наченки на името на държавата-майка е ИЗРИЧНО!/, сме длъжни да покажем ЗАЩО откровено се шегуваме /доста хапливо при това/ с Македонските си съседи. Ето сега една бърза класация на хората, които Македония е обявила за свой граждани.

 

 

6-та позиция за “най-добрият македонски футболист” Димитър Бербатов. Тази класация е най-добрия начин да коментираме безочието на братята Македонци, които с опита да нарекат Бербатов Македонец, вече преляха чашата. Интересно само, защо изчакаха да направи хеттрик на Ливърпул, за да го “признаят” за свой…

 

 

5-то място за Александър Македонски, който разбира се е бил грък. Интересно само, дали на Македонците им е станало тъпичко, когато във филма го направиха гей… те освен всичко останало Македонците са един свръх-толерантен народ!

 

 

4-та позиция за Майка Тереза, която е една доста голяма Македонка. Интересно ми е тя дали го е знаела обаче…

 

 

3-то място за Кирил и Методий, които Македония също обяви за свой граждани. Нека не забравяме, разбира се, че кирилицата също е Македонска и … абе като цяло всичко е Македонско!

 

 

Българският цар Самуил заема второ място на най-популярните Македонци, обявени за такива от Самата Македония и… от никой друг, разбира се.

 

 

1. Господ Бог. След видео от Македонска телевизия, в която Бог заговори на Македонски и обяви, че има три раси, една от които са “македоноиди”, просто няма какво да кажем. Македония обяви Господ за свой гражданин. Освен Земята и Галактиката, определено и Небето е доминирано от Македонци!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × two =