Кийра Найтли: Не искам да съм трезва, когато светът свърши

keira-knightley-hot-01

Чаровната актриса Кийра Найтли разкри, че след пиянска вечер става параноична и се извинява на приятелите си за поведението си. Тя често си мисли, че алкохолът я превръща в “наистина груб човек”.

“О, Боже, винаги се извинявам като си помисля какви съм ги вършила през нощта. На следващия ден изведнъж се сещаш: “Господи, бях наистина груба”, сподели 28-годишната Кийра.

 Алкохолът обаче не е единственото нещо, което докарва актрисата до параноя. Заради напрегнатия си начин на живот и непрекъснатите пътувания тя мисли, че един ден може да се появи гола пред хората, сякаш е забравила да си облече дрехи.

“Летях към Лос Анджелис от Лондон, отидох направо на грим и прическа и оттам на червения килим и си мисля: “Сънувам ли? Да не би това да е един от онези сънища, когато забравяш да се облечеш и се появяваш пред хората гол?” и постоянно гледам дали съм облечена, или не съм гола”, разкри Кийра.

Актрисата смята, че би прибягнала до алкохола, ако светът е към своя край. “Ще танцуваме и ще пием много алкохол. Но не бира. Не обичам бира. Вино, водка, уиски… всичко, което ще ме накара да забравя за това, което се случва навън. Не искам да съм трезва, когато светът свърши. О, и ще имаме шоколадова торта и ще ядем докато светът експлодира”, каза Кийра Найтли.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + seventeen =