Кейти Пери се молела за големи гърди

katy_perry_36205-1600x1200

Певицата Кейти Пери вярва в извънземни и иска да разбере дали и президентът на САЩ Барак Обама е на това мнение.

“Виждам всичко през духовен обектив. Много вярвам в астрологията. Вярвам в извънземните. Поглеждам към звездите и си мисля: “Какви егоисти трябва да сме, за да мислим, че сме единствената форма на живот”. Искам да кажа, че ако имам възможност, ще задам на Обама този въпрос. Просто не съм имала шанса досега”, казва Кейти.

Родителите на Кейти са християнски пастори и дори като малка тя е пяла в християнски хор. Сега обаче тя споделя, че идеята й за вяра се е променила през годините.

“Вярвам в космическа енергия, която е по-голяма от мен. Не вярвам, че Господ е старец с дълга брада на голям трон. Не вярвам в рая и ада като крайна дестинация”, разкри Кейти.

Кейти разказва как се е молила на Господ за големи гърди, когато била само на 11 години. “Лежах по гръб една нощ, погледнах надолу към краката си и се помолих на Господ. Казах: “Господи, моля те, нека имам толкова големи гърди, че да не виждам краката си, когато лежа”. Той отговори на молитвите ми. Нямах представа, че един ден наистина ще имам такъв бюст”, спомня си тя.

“Никога не съм се подлагала на пластична хирургия. Нито носа, нито брадичката, нито скулите, нито дори гърдите”, разкри още Кейти Пери.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − seven =