Как да флиртуваме (само за мъже!)

1. Слушай я. За нея това е много важно, така че се ослушвай за ключови думи или фрази, които може да използваш по-късно в разговора и той да продължи по-дълго. Следи за общи интереси („Играеш ли боулинг?”), особено такива, които са свързани с излизане заедно, като например ресторанти, дискотеки, филми и др. Тъй като слушането е толкова трудно за мъжете, тя ще забележе, ако се справяш, и ще го оцени подобаващо.

2. Внимавай с езика на тялото. Облегни се назад, така че ще изглеждаш уверен и спокоен, вместо отчаян и нуждаещ се от момиче.

3. Бъди палав, но и добър. Ако смесваш обичайните комплименти с игриви шеги, ще я накараш да се чуди какво ще кажеш. Идеята е да добавиш щипка мистерия и неочакваност. Ако просто я залееш с комплименти, ще изглеждаш отчаян.

4. Обобщи сигналите. Както вече разяснихме, трябва да следиш сигналите й. Но бъди внимателен, някои знаци могат да се окажат фалшива аларма – кръстосаните ръце, например, могат да означават и че й е студено. Колкото повече сигнали забележиш и определиш дали са положителни или отрацателни, толкова по-бърза и точно оценка ще можеш да си направиш за това дали тя проявява интерес към теб, или не.

Положителни сигнали са:

 1. Гледа те продължително в очите.
 2. Докосва ти ръката/кръка повреме на разговора.
 3. Кръстосва кръката си срещу теб.
 4. Играе си с косата.
 5. Искрено се смее на шегите ти.
 6. Пърха с очи.
 7. Прави ти комплименти.

Някои от отрицателните сигнали са:

 1. Кръстосва си ръцете.
 2. Не те гледа докато разговаряте.
 3. Отдръпва се, когато се приближиш към нея.
 4. Постоянно повтаря колко страхотен е приятеля й (някои мъже просто не схващат от първия път…)

5. Ако не рискуваш, няма как да спечелиш. Единственият начин да гарантираш, че нищо няма да излезне от този флирт е… да не започнеш да фиртуваш изобщо!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 6 =