Как да флиртуваме (само за жени!)

1. Изглеждай добре. Мъжете са по-визуално ориентирани от жените. Това не означава, че трябва да прекаляваш, но винаги трябва да се поддържаш в чист и спретнат вид.

2. Усмихвай се! Вече говорихме за това в предишната статия, но е наистина важно, затова ти го напомняме! Помни, че трябва да изглежда истинско и отзивчиво, а не студено и отблъскващо. В противен случай, флиртът може дори да не започне.

3. Бъди себе си. Не бъди скучна – повечето мъже биха започнали разговор с жена, която наистина може да води такъв. Не се прави на недостъпна, просто бъде себе си и се дръж приятелски.

4. Давай правилните сигнали. Играй се с косата си, смей се на шегите му, пърхай с мигли, докосвай ръката му… Ако му даваш сигнали, че си заинтересована и се наслаждаваш на флирта, то той ще продължи и може би ще преминете на следващото ниво.

5. Ако го искаш, действай. За щастие, живеем в модерно време, затова, ако наистина харесваш човека отсреща, може ти да направиш следващото крачка, особено, ако той е от по-срамежливите.

6. Не флиртувай с някого, когото не ти харесва. Мъжете обикновено не правят разлика между приятелското държание и флирта. Така че, ако мислиш, че това не е човекът за теб, (по)кажи му го ясно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 4 =