Как да ухажваш една жена

1. Подгответе обстановката. Жените са много чувствителни към обкръжение, в което се намират,и настройката на сетивата им към външните стимули е много чувствителна, затова отделете достатъчно време, за подготвите всичко около обстановката . Естрогенът, женският полов хормон, прави дамите чувствителни към осветлението, а приглушената светлина разширява зениците й, правейки я по-привлекателна. Тъй като жените имат добре развит слух, ще получите бонус точки, ако осигурите подходяща музика. Освен това трябва да се уверите, че помещението, в което ще бъдете, е изолирано, т.е. няма начин някой да ви прекъсне.

2. Нахранете я. Като предложите на жената храна, ще възбудите първичните й женски усещания. Ето защо, всеки път, когато я извеждате на ресторант, тя много се впечатлява, дори и да не е гладна, защото така й показвате, че сте загрижен за доброто й състояние и физическото й оцеляване. А когато сам й готвите, това има още по-голямо значение, защото събуждате както нейните, така и своите първични усещания.

3. Запалете огън. Стотици хилядолетия наред мъжът е събирал дърва и е палел огън, за да осигури топлина и закрила на съпругата си, затова подобен жест пряко ще докосне романтичната й душа. Дори и камината ви да е газова и вашата нежна половинка може да се справи с лекота със запалването й, именно вие трябва да запалите огъня, за да създадете романтичната обстановка.

4.  Подарете й цветя. Повечето мъже не разбират смисъла на този жест и разсъждават логически – “Защо да й подарявам цветя, като след два дни ще изсъхнат?” Жената обаче съвсем не мисли по този начин и дълбоко оценява подобен вид жестове. Подарете й букет от любимите й цветя и тя ще ви се отблагодари подобаващо по-късно същата вечер.

5. Водете я на танци. Често наричат танца вертикално осъществяване на хоризонталните желания. Всъщност именно това е неговата история – ритуал, който постепенно еволюира, като целта е да позволи по-близък контакт между мъжкото и женското тяло, като първа стъпка към ухажването, точно както е и при другите животни.

6. Купете шоколад и шампанско. Шампанското съдържа химическо вещество, неприсъстващо в другите алкохолни напитки, което повишава нивата на тестостерон в кръвта. Шоколадът път съдържа фенилетиламин, който стимулира центъра на любовта в женския мозък. В скорошни изследвани се открива, че шоколадът съдържа три нови химически вещества, наречени ацилетаноламини, които въздействат върху наркотичните рецептори в женския мозък и карат жената да се чувства възбудена и окрилена, сякаш е пушила марихуана. Тези вещества се откриват в кафявия шоколад и какаото, но не и в белия шоколад и кафето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + thirteen =