Как да срещнеш момче извън училище

Ако училището ти е малко, или просто никой от там не ти харесва, запознаването с момчета извън училище е най-добрият начин за теб да си намериш приятел. Но това може да се окаже „мисията невъзможна”, ако социалният ти кръг е малък, или прекарваш много време в училище и у дома. Ако искаш да се срещнеш с нови момчета, трябва да излизаш повече, да се включваш в дейности извън училище и да искаш да разговаряш с непознати.

Участвай в дейности, които не са свързани с училище. Взимането на уроци, спортуването и дори вършенето на доброволна работа са все добри начини, чрез които може да се запознаеш с нови момчета, извън твоето училище.

Опитай се да се запознаеш с момичета, които учат в други училища. Ако започнеш често да излизаш с тези момичета, вероятността да те запознаят с момчета от тяхното училище или от техния кръг е голяма.

Започни почасова работа. Ако започнеш работа в социална среда, моментално ще разшириш кръга си от познанства. Не само че може да се запознаеш с колегите, но те могат да те запознаят с други хора. Освен това може да се запознаеш с някой готин клиент.

Не се притеснявай да разговаряш с момчета на твоята възраст. Когато си навън и видиш симпатично момче, намери си извинение да го заговориш. Ако си в книжарницата, направи коментар за книгата, която гледа. Ако си в супермаркета, препоръчай му някоя стока. Всъщност, най-добрият начин да се запознаеш с момче, е да завържеш разговор с него.

Излизай с родителите си и техните приятели от време на време. Има шанс приятелите на родителите ти да имат деца, които са на твоята възраст, някои от които може да са момчета. Няма значение на колко години си, тези срещи ще ти помогнат да разшириш социалната си мрежа, което ще ти помогне да срещнеш нови момчета.

Посещавай концерти, панаири, изложби. Така ще се запознаеш с момчета, които имат интереси като твоите. Концертите са основен източник на момчета, които не са от твоето училище, пък и харесват същата музика като теб. Направи си подходящ грим и прическа и си облечи дрехи, които подчертават най-красивите ти части от тялото. Когато видиш някой сладур, не се притеснявай да отидеш при него и да кажеш „Здравей”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 1 =