Как да привлечеш момче от твоето училище

Остани вярна на възгледите, образованието, целите и мечтите си. Не се превращай в нещо, което не си, само за да свалиш някое момче. Момчета харесват увереността и оптимизма, не обвивката на това, което ти си мислиш, че искат. Ако обичаш да експериментираш с външния си вид, прави го, но ако презираш грима и обичаш да си с вързана коса, послушай интуицията си.

Продължавай да се бориш за това, което искаш в живота, не изоставай образованието си. Всъщност, може да помолиш сладура, който разбира от Математика, да ти помогне с домашното. Увереността идва, когато се чувстваш доволна от себе си, не когато другите са доволни от теб. Преструването пред момчетата може да проработи, но не за дълго.

Остани във форма, физически и духовно. Без значение кой клас си, ученето е трудно. Не позволявай на грижите за външния ти вид да останат на заден план, заради ученето. Къпането е важно, както и смяната на дрехи. Не е нужно да се издокарваш, но трябва да изглеждаш представително. Ако живееш далеч от училище и трябва да тръгваш рано, не е нужно да си оправяш леглото в 7.30, но миенето на зъби е задължително. Също така ти е нужен подходящ режим на хранене и да се движиш, винаги когато можеш.

Бъди социална. И не забравяй да се усмихваш – всички обичат позитивните хора. Това действие е просто и подсказва на момчетата, че ти си отворена за разговори. Усмихвай се, когато минаваш през коридора, или влизаш в час. Намери приятели чрез организации или групи, които ти допадат. Не само че ще заздравиш социалната си мрежа, но и ще се срещнеш с хора, които могат да те запознаят с подходящи момчета.

Остани позитивно настроена и продължавай да опитваш. Когато си намериш момче, продължи с обичайните си занимания. Момчетата искат да направят момичето си щастливо, но не искат да бъдат единственото нещо в живота й.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × one =