Как да привлечеш вниманието Му/Й

Няма нищо по-вълнуваща от нова тръпка в живота ти. Преливаш от всякакви емоции – притеснение, щастие, чудене, чакане… Но най-силното чувства е желанието да разбереш дали Той/Тя се чувства по същия начин. За да разбереш, първо трябва да привлечеш вниманито на другия, а ние сме ти подготвили няколко идеи как да сториш това.

  • Обличай се подходящо, когато обектът на желанията ти е покрай теб. Раздърпаните и овехтяли дрехи със сигурност няма да ти помогнат в случая. За жалост или не, доброто излъчване много ще ти помогне, когато искаш да привлечеш нечие внимание.
  • Включи се в компанията Му/Й. Трябва да си покрай Него/Нея, но нещата трябва да изглеждат естествено. Не се появявай пред тях в 3 през ноща – това само ще влоши нещата. Участвай в същите проекти/уроци/занимания като Него/Нея. Разбери какво харесва и се напасни по тези предпочитания,
  • Разчупете леда. От тази част всички се боят. Повечето хора си мислят, че ако този момент не мине както са го планували, с тях е свършено. Но вместо да влагаш всичките си усилия само за един момент, постарай се да бъдеш себе си, винаги когато сте близо един до друг. А ако Той/Тя не проявява интерес към теб, вероятно просто не ви е писано да сте заедно.
  • Направи списък на 10-те най-добри качества, които притежаваш, и се увери, че ще ги използваш, когато сте заедно. Истината е, че повечето хора са толкова погълнати от ежедневните си задачи, че просто чакат за някого, когото да дойде и да разбие монотонността в живота им. Така че направи го – разбий ги!
  • Всеки иска тове, което не може да има, затова щом веднъж пофлиртуваш с обекта на желанията си, отдръпни се за малко. Ако се разкриеш много бързо пред Него/Нея, интересът ще спадне. Но ако се отдръпенш, това ще Го/Я накара да се чуди каква е причината и ще те иска още повече.
  • Прекарати игричките след като привлечеш вниманието Му/Й. Ако вече сте били на една или две срещи, времето за игрички е отминало. Никой не обича да бъде пионка в нечии ръце. Бъди откровен/а, ако смяташ, че това е твоята половинка.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 2 =