Как да поставим блясък за устни?

 

Ако се учиш как да поставяш козметични продукти, блясъкът за устни е идеалният продукт, с който да започнеш. По-лесно е от поставянето на червило и изборът на нюанс е далеч по-лесен.

1. Ключът в поставянето на блясък е устните да бъдат меки и в добро състояние. Като основно правило трябва да поставяш възелин или балсам всяка вечер преди лягане, за да бъдат устните ти меки и гладки. Трябва да предпазваш устните си с продукти със Слънцезащитен фактор, тъй като излагането на слънце води до изсушаване и напукване на устните.

2. Когато устните ти са в добро състояние и влажни, ако е необходимо, използвай четка за зъби, за да отстраниш всякаква ненужна изсъхнала кожа, която може да придаде на устните ти груб и неравен вид. Когато започнеш да се грижиш редовно за устните си, няма да е необходимо да извършваш това упражнение често. Устните ти ще бъдат меки и гладки, ако се грижиш за тях постянно.

3. В зависимост от вида, който желаш устните ти да имат, може първо да поставиш молив за устни. Моливът за устни ще помогне на цвета да се запази малко по-дълго, да изглеждат по-плътни и дори да прикрие някои дефекти. Когато използвате гланц отогре, трябва да изберете нежен, неутрален нюанс или някой, близък до цвета на устните ти. Все пак не искаш моливът ти за устни да бие много на очи, тъй като гланцът ти е прозрачен и ще се налага да поставяш отново от него от време на време.

4. Постави блясъкът за устни. Бавно разнеси цветът върху устните си. В зависимост от марката на гланца, който ползваш, той най-вероятно ще бъде в тубичка, която се стиска или тубичка, която съдържа четка, прикрепена към капачката. Ако блясъкът ти за устни е от първия вид, сложи малко от него на показалеца си и внимателно го нанеси върху устните си. Ако гланцът ти е от втория вид, извади капачката от тубичката и плъзни четката по устните си. Внимавай да не сложиш твърде много в началото. Винаги можеш да добавиш още, но ако си сложила прекалено много първия път, гледката няма да е приятна.

5. Ако е необходимо, внимателно отстрани излишния гланц извън устните ти с помоща на салфетка.

6. Носи гланца си с теб. Блясъкът за устни е един от най-любимите козметични продукти на жените, но той често трябва да бъде нанасян отново.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + fifteen =