Какво да НЕ подаряваш за Св. Валентин

which-clich-valentine-s-day-gifts-actually-work-1143871354-jan-30-2013-1-600x400

Ако все още се чудиш какво да вземеш на половинката си за Св. Валентин, може да ти помогнем, представяйки ти подаръците, които не са препоръчителни. Какво точно да вземеш обаче, зависи само от теб, тъй като ти най-добре познаваш човека до теб.

Много мъже смятат, че идеален подарък за Деня на влюбените е еротичното бельо. Често обаче дамите остават разочаровани от този подарък поради не малко причини – мъжът не е уцелил вкуса или най-вече размера, започват чуденките “Ама той само това ли иска от мен?” и т.н.

Друга често допускана грешка е изпращането на цветя по куриер в офиса/университета/у дома. Повечето жени не го намират за много романтично, а за отживелица. Да не говорим, че може да се получи и доста сконфузно, ако тя не е в добри отношения с колежките, които веднага ще започнат да злословят и коментират. Ако пък и строгият шеф влезе в този момент…

Според много представителки на нежния пол връхната точка на неуместните подаръци са плюшените играчки с огромни сърца и писклив глас на батерии, който не спира да повтаря “Обичам те”.

Затова на този ден наблегнете на креативността и забравете всички клишета!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × five =