Забавни места за срещи с половинката

Couple-In-Love-Wallpaper1

Най-накрая ще излезеш с онова яко парче, което харесваш от толкова време, и не знаеш къде да отидете? Или пък вече сте заедно от доста време и ви се иска да направите нещо ново и интересно? Днес екипът на НеЗнам.БГ предлага на вниманието ви няколко забавни места, които са подходящи както за първите срещи, така и за по-напредналите.

1. Мини голф. Напоследък мини голфът започна да придобива голяма популярност в България. Тази игра е забавна, т.е. ще има за какво да се шегувате през цялото време, но и не е толкова лесна, колкото изглежда, което означава, че няма да ви писне бързи. Освен това тази игра е много подходяща, ако искаш да съблазниш другия, или просто да разгориш огъня. Момчетата могат да застават зад нежната си половинка и да й показват някои движения, опипвайки я съвсем невинно. Дамите пък могат да се навеждат “случайно”.

2. Панаир/увеселителен парк. Вярно, че тези събития не се правят всеки ден, но ако знаеш, че скоро ще се провежда нещо такова, задължително отидете с половинката си. Вземете си захарен памук, сладолед и/или пуканки, обиколете всички въртележки и прекарайте един незабравим ден!

3. Боулинг. Много пъти сме виждали по американските филми как всички си провеждат срещите на боулинг. Е, това не е случайно – боулингът е много приятна игра и постоянно дава тема на разговор, а всички знаем колко са тягостни минутите мълчание в първите срещи с гаджето.

4. Комедийно представление. Комедийна пиеса в театър или някое стенд-ап комеди шоу ще свършат чудесна работа, ако се чудите къде да отидете. Един-два часа, прекарани в смях с любимия човек, не са излишни никому.

5.  Ледена пързалка. Ако в града ви има такава пързалка, облечете се топло и отидете да покарате кънки. Много е романтично, а и може да изпаднете в доста комични ситуации, които само ще допринесат за приповдигнатото ви настроение.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − four =