Жените прикриват по-добре флиртовете си

woman-flirting

Проучване сочи, че обвързаните дами, които флиртуват с други мъже, прикриват флирта си по-добре от мъжете и половинките им по-рядко разбират за авантюрите им.

Оказа се, че множество семейни дами, които дори имат деца, обичат съпруга си и са сексуално задоволени, често търсят “нещо странично за развлечение”. Най-големият сайт за запознанства на семейни хора във Великобритания има над 750 000 потребители, като повече от тях са жени.

През последните години все повече омъжени британки търсят флирт с друг мъж. Някои хора смятат, че това се дължи на романа “50 нюанса сиво”, в който на жените се дава разрешение да прекрачат границите и да опитат неща, които не биха сторили преди.

“Много е лесно да осъдиш това поведение като “лошо” или “егоистично”, но ако аферата не се разкрие, за мъжете в брака също има ползи. Жените са щастливи, подсвиркват си и пеят. Те са изпълнени с живот. Дори и мъжът да е доста активен, той едва ли би забелязал, защото кривването от правия път често е стимул за съживяване на интимността между съпрузите”, коментира един от администраторите на най-големия британски сайт за запознанства на обвързани.

Става ясно, че жените не само играят с мъжете в собствената им игра, но дори ги побеждават. Дамите пазят тайните си по-добре и по-умело прикриват аферите си. Това се дължи на факта, че жените имат по-малко извънбрачни партньори от мъжете, но се възползват от тях възможно най-много.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 2 =