Ейкън: Гага залязва

blog270410_lady-gaga-akon

Рапарът Ейкън обяви, че прекратяването на отношенията му с Лейди Гага се дължи на залеза в нейната кариера. Той е на мнение, че Гага вече не е толкова популярна и е загубила от блясъка и славата, на които се радваше в началото на кариерата си.

“Прекратих отношенията си с Гага навреме, тъй като нейната кариера изобщо не е това, което беше. Тя залязва”, заяви Ейкън. “Когато аз бях на дъното и усетих, че няма изход, от който да изляза невредим, продадох дяловете си и излязох от бизнеса преди да е станало твърде късно”, добави той.

Преди години певецът работеше съвместно с Гага по създаването на първия й албум “The Fame” и помогна на звездата при написването на хита “Just Dance”.

Преди време Гага сподели с феновете си, че кариерата и парите са причина тя да загуби много от хората, които е обичала и смятала за приятели. “Никога не съм вярвала, че след толкова години усилена работа, тези, които наричах приятели и партньори, ще ме оставят, точно когато най-много се нуждаех от тях. Загубих много от любимите си хора заради алчността им към парите”, коментира Лейди Гага в личния си сайт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 5 =