Да прикрием коремчето!

Повечето хора няма да възразят, ако изглеждат по-слаби в средната част на тялото си. Но упражненията не са единственото решение на проблема. Дрехите ти също влияят на това колко слаби изглеждат стомаха, бедрата и дупето.

Правилната блуза

Когато става въпрос за оптическо смаляване на средната част на тялото, правилната блуза може много да помогне. Избери връхна дреха с широко деколте, което се затваря точно над бюста ти. Отдолу може да облечеш разтеглива блузка, която ще поддържа излишното тегло от стомаха, и ще те прави да изглеждаш по-слаба. Долната блуза обаче трябва да ти става точно, не носи нещо, което ще те стяга.

Панталони, които те правят по-слаба

Дори и най-слабите момичета може да изглеждат пълни, ако не носят правилните панталони. Затова подбирай много внимателно панталоните си. Може да задържиш меката част на стомаха си чрез панталони, които достигат почти до пъпа ти. Избирай панталони от еластичен материал, които ще подчертаят тялото ти. Полите с висока талия също може да прикрият стомахчето.

Изборът на модел и цвят

Тъмните цветове те смаляват чрез оптична илюзия. Избери черно яке, което ще придаде по-тънък вид на средната част на тялото ти. След това комбинирай с по-цветни детайли. Избягвай модели с вертикални линии – те само ще те направят да изглеждаш по-едра.

Правилният размер

Може да има дни, в които като се погледнеш в огледалото, да ти се иска да се скриеш в най-широките дрехи. Но по този начин изобщо не си правиш услуга. Но това не означава, че трябва да облечеш най-тесните дрехи! Когато си купуваш нови дрехи, следи дали ти стягат или висят от някъде. Ако е така – просто не ги купувай.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 5 =