Да добавим пикантност в спалнята

Много двойки, които са заедно от дълго време, забравят за романтиката или пък действията им в леглото стават рутинни. Ако добавите пикантност в спалнята, отношенията ви също ще се съживят. Прочети следващите няколко съвета, за да разбереш как да впечатлиш половинката си.

Определете си време, което да прекарвате само двамата. Въпреки че спонтанността е вълнуваща, училището/работата/семейството понякога застават на пътя. Превърнете времето заедно в интимно време. Не е нужно това да доведе до секс, може просто да лежите в леглото гушнати и да разговаряте.

Оставяй на половинката си любовни бележки, в които описваш какво искаш да правите довечера. Бъди описателен/описателна и не се страхувай да използваш въображението си, и да споделяш с партньора си фантазиите си. Една пикантна бележчица може да държи половинката ти цял ден в напрежение за това, което предстои вечерта. Разкажи повече на партньора си за плановете си, когато се видите или по телефона.

Играйте ролеви игри. Облечи се като медицинска сестра/доктор и прегледай половинката си. Някои двойки обичат да се срещат в барове и да се правят, че не се познават. Еротични костюми може да намериш в повечето магазини за възрастни и могат да бъдат използвани многократно.

Бъди щедър/щедра. Ако нещо не ти харесва, чувствай се свободен/свободна да кажеш на половинката си какво да направи, така че да се почувстваш по-добре. Давай толкова или дори повече отколкото получаваш. Ключът към щастлив живот е да се грижиш за нуждите на половинката си и той/тя да знае какви са желанията ти.

Разчупи рутината. Изненадай партньора си със следобедна среща или го/я събуди през нощта, за да се любите. Малката изненада може да върши чудеса, когато искаш да подправиш нещата във връзката ви.

Сменете сценария. Наемете стая в хотел, запалете свещи, вземете заедно душ, използвайте огледало, снимайте се как правите любов и/или си направете масаж.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 3 =