Горещи съвети за още по-горещи срещи

Когато имаш среща, не може да я оставиш на случайността. Никога не може да знаеш кога срещата с непозната, ще се превърне в сериозна връзка. Увери се, че срещата ще е незабравима и за двама ви.

 

Бъди оригинален

Планирай нещо оригинално като ходене на боулинг, лятно кино или историческо място. Заведи я в някоя галерия или да слушате любимата й група. Носи нещо запомнящо се – забавна или привлекателна фанелка, силен и уникален парфюм. Не сдържай креативността си.

Бъди в стихията си

Ако имаш някаква специален талант – танцуване, спорт, свиране на музикален инструмент, пеене или каквото и да било дрго, което може да те покаже в най-добрата ти светлина – непременно го използвай! Ако има бар или клуб, където имаш по-специалното отношение с обслужващия персонал, по-добре я заведи там, отколкото в някой екстравагантен нощен клуб – това ще даде шанс на момичето да те види как се държиш сред приятелите си.

Планирай целувката

Дори и това да не ти е първата целувка с тази жена, подготви се добре. Избери мястото добре и го огледай прецизно преди да я заведеш там. Вниманието към детайлите е възхитителна и привлекателна черта, която завяхва, ако не се практикува.

Бъди подготвен

Имай в себе си дъвки, зареден телефон, чадър, план Б за друго място, ако дамата не е харесала първото. Ако ще ходите на ресторант, направи резервация предварително. Ако ще ходите на клуб и ще пиеш, не взимай колата си, а такси.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × two =