Вечният въпрос – Ще има ли “Сексът и градът 3”?

sex_and_the_city_007

Сара Джесика Паркър взриви публиката в известното американско “Шоу на Уенди Уилямс” като разкри, че филмирането на третия филм за нюйоркските приятелки е започнало и излъчването му се очакава през юни 2019-та. След това, заливайки се от смях, каза че се шегува. “Толкова често ми задават въпроса дали ще има трети филм, че реших всеки път да давам различен отговор”, разкри Сара.

Снимка: youtube

Макар че Паркър бе в студиото да говoри за новата си линия обувки, в крайна сметка разговорът беше почти изцяло за “Сексът и градът” и Кари Брадшоу.

Любопитен детайл бе признанието на Сара, че никога не гледа сериала и филмите, освен първия път, когато са били излъчени.

За нас, които не можем да си представим по-добър зимен антидепресант от филмите за Кари, Саманта, Шарлот и Миранда, това беше голяма изненада. Водещата на шоуто, Уенди, също призна, че е огромен фен на сериала за четирите приятелки.

Ако искате доза от очарованието, което пръска край себе си Кари Брадшоу, изгледайте 14-минутното видео, Пълно е със страхотни обувки, усмивки и 100 % “Сексът и градът” атмосфера.

Автор: ХАШТАГ-BG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 5 =