Вечерна рокля според тялото ти

Да намериш правилната вечерна рокля за уникалното си тяло, може да бъде много трудно, затова е добре да имаш идея за какво точно трябва да се оглеждаш, когато пазаруваш.

Дребничка

Не допускай грешката да позволяваш на роклята да носи теб! Избягвай дългите бални рокли с обрачи – това само ще създаде комичен ефект. Вместо това, търси по-къси рокли. Ако покажеш краката си, това ще те издължи. Съчетай роклята си с високи токчета, за да завършиш визията си.

Форма на круша

Ако тялото ти има формата на круша, най-добре ще изглеждаш в рокля, което акцентира на малката ти талия. Наблегни на роклите с корсети или които се разкрояват към края – това оптически ще намали ханша, бедрата и дупето ти, и ще привлече вниманието към средната част на тялото ти. Широкият, металически колан е добър начин да пристегнеш талията си.

Форма на ябълка

Роклите с висока талия са подходящи за теб, тъй като те привличат вниманието към горната част на тялото ти. Роклите с V-образно деколте ще ти придадат по-аеродинамична визия. Освен това не се притеснявай да покажеш краката си! Дами с тяло във формата на ябълка обикновено имат дълги и красиви крака.

С голям бюст

Жените с голям бюст не са длъжни да прибягват до представителни рокли, за да изглеждат елегантно. Когато си купуваш рокля, имай предвид, че широките презрамки ще осигурят по-добро поддържане на бюста ти. Роклите с корсет също осигуряват добра устойчивост на гърдите и гърба.

Атлетична

Атлетично тяло е завидно, затова го покажи! Роклите без презрамки ще подчертаят изваяните ти ръце, рамене и гръб. Роклите с ликра чудесно ще стоят на оформеното ти тяло.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + 17 =