Брад Пит готов да съди зложелателите обвинили фондацията му в измама

Brad Pitt

Брад Пит и ръководството на неговата фондация “Make It Right” обмислят да заведат дело срещу твърденията, че организацията е предоставила изгнил дървен материал за възстановяване на домовете, пострадали от урагана “Катрина” в щата Луизиана. Световната звезда създаде фондацията си, за да подкрепи екологичното възстановяване на най-пострадалите райони на Луизиана след опустошителният ураган от 2005 г.

Част от дареният чрез фондацията дървен материал е започнал процеси на гниене, въпреки че има 40 години гаранция за устойчивост. Тейлър Ройлс, който е говорител на фондацията, заяви, че негодният материал ще бъде заменен в рамките на шест месеца, дори и да не показва признаци на гниене. “Предпочитаме да решим този проблем бързо, но не се страхуваме и да потърсим правата си по съдебен път”, зави Ройлс.

“Make It Right е амбициозна организация, която винаги опитва нови неща, за да имаме по-добър дом. Когато стане ясно, че иновативните продукти не действат, бързо решаваме проблема на нашите новодомци”, каза Брад Пит в изявление по случая.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + nineteen =