Тенденции при балните рокли сезон 2013

Когато обмисляш вида на балната си рокля, сигурно през главата ти минават стотици варианти. Какъв цвят? Дълга или къса? По-шарена или по-изчистена? Опита или свободно падаща? Експериментирай с визията си и подбери внимателно всички детайли. Балната вечер е нощта, в която семплото, стилно момиче може да предизвика Уау реакцията у съучениците си и всички останали от обкръжението й.

Сезон 2013 се откроява с елегантни и изтънчени рокли, вдъхновени от холивудските знаменитости на червения килим. Имаш любима звезда? Давай смело и използвай някои елементи от стила й. Това, че балните рокли са официални, не означава, че трябва да са скучни. Водещи дизайнери представиха новите си колекции, където балните рокли са лъскави, дръзки и лесно приспособими към индивидуалния ти стил.

Цветове и материи

Балните рокли през 2013 са предимно с наситени, електрически цветове като синьо, розово, сребристо, дори и бяло. Материите пък са изключително меки и бляскави, а и много добре подчертават фигурата.

Дълга vs. къса

Колекциите на дизайнерите на балните рокли през 2013 година са съставени както от дълги, свободно падащи рокли, така и от къси и опити. И двата типа са много елегантни и красиви!

Късите рокли бушуват в модата през последните няколко сезона и определено ще се задържат поне още една година. Този тип рокли отива с разнообразна горна част – от дълги ръкави до без презрамки. Освен това с такава рокля обувките няма да останат незабелязани!

Дългите бални рокли могат да ти предадат аристократичен вид ик точно обратното – много секс и палав. Това зависи от цепката и материала на самата рокля. Дългите, изчистени и разкошни рокли обикновено вървят с пола, която пада грациозно надолу до пръстите на краката. По-игрива, но също толкова изискана, може да бъде роклята тип русалка, която на горе е опита по тялото, с изискани дипли от тюл с приливащи цветове.

Коктейлните рокли

Ако избереш да бъдеш с къса рокля на бала си, определено прегледай коктейлните рокли. Някои от дизайнерите излезнаха по-рано с новите си колекции от коктейлни рокли без презрамки и металически мъниста с преливащи се цветове. Роклята с деколте и без презрамки в съчетание с полупрозрачна пола, добавят към балната ти рокля предизвикателност и мистичност.

Известните личности също често избират коктейлните рокли за червения килим. Техните разновидности на тази тема включват асиметрични кройки на корсажа и пола, блестящи материи и къси, бухнали поли от тафта.

Рокля тип Барби

Балните рокли тип Барби подчертават почти всеки тип тяло, защото се състоят от опито бюстие и голяма, луксозна поличка. Голямото разнообразие от известните личности, забелязания с такъв вид рокли, са доказателство, че тези рокли наистина са подходящи за всяко тяло.

Дизайнерите на бални рокли залагат изцяло на бели рокли, които са изключително сексапилни, но все пак не губят нежния и невинен вид. Асиметрията и мънистата или кристалите са чудесно допълнение към всяка болна рокля тип Барби.

Очаквайте много скоро и конкретни предложения от различните типове бални рокли за сезон 2013!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − eighteen =