Арестуваха Джъстин Бийбър

justin-bieber

Арестуваха Джъстин Бийбър заради автомобилна надпревара в нетрезво състояние.

Певецът е шофирал Ламборгини под наем. Това е поредният инцидентът около Бийбър. Миналата седмица при полицейска проверка в дома му в Лос Анджелис бяха намерени наркотици, а един от приятелите на Джъстин бе арестуван. 19-годишният канадски тийн идол бе обвинен от съсед, че хвърлял яйца по къща му и нанесъл щети за хиляди долари.

През юли миналата година властите на границата между САЩ и Канада конфискуваха марихуана и други наркотици в един от автобусите от турнето на певеца. По това време обаче Джъстин не е бил с екипа си.

Джъстин получи критики и за това че нарисувал графити по стената на скъп хотел в Австралия по време на турнето си на континента. В Южна Америка миналата година той отново предизвика неодобрението на публиката, след като изписа името си със спрей върху стената на хотел в Рио де Жанейро и не плати сметката си в нощен клуб в Буенос Айрес. Бийбър е обвиняем и за потъпкване на националния флаг на Аржентина по време на концерт и за унищожаване на обзавеждането в хотелска стая в Буенос Айрес.

По време на коледните празници Джъстин Бийбър съобщи и в Туитър, че “официално се оттегля от музиката”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 5 =