Ан Хатауей, Дженифър Лорънс и Даниел Дел-Луис водещи на “Оскарите”

Jennifer-Lawrence-High-HD-Wallpaper

Тази година церемонията по раздаването на наградите “Оскар”, която ще се проведе на 2 март, ще се води от актрисата Ан Хатауей.

Това не е първото представление на Ан като водеща – през 2011 година 31-годишната актриса си партнираше с Джеймс Франко. Другите двама водещи тази година ще са Дженифър Лорънс и Даниел Дей-Луис.

Ан Хатауей спечели “Оскар” за “Най-добра поддържаща женска роля” миналата година за ролята си на Фантин в “Клетниците”. Даниел пък се сдоби с трети Оскар в кариерата си миналата година за ролята си на президента Ейбрахам Линкълн, което го прави първият спечелил три награди “Оскар” в категорията “Най-добър актьор” в историята на Академията. Лоурънс взе престижната награда с ролята си на младата вдовица Тифани в трагикомедията “Наръчник на оптимиста”, а тази година е номинирана за участието си във филма “Американска схема”.

Всъщност “Американска схема” е един от филмите с най-много номинации. Другият е “Гравитация”, като и двата филма имат по 10 номинации тази година. Следва ги историческата драма “12 години в робство” с девет номинации. Те са сред деветте ленти, номинирани за най-добър филм, заедно с “Капитан Филипс”, “Клубът на купувачите от Далас”, “Тя”, “Небраска”, “Филомена” и “Вълкът от Уолстрийт”.

Източник: ХАШТАГ-BG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six − 4 =