Алиса в Страната на чудесата – скромна рецензия

Честно да ви призная, едва вчера успях да гледам “Алиса в Страната на чудесата”. Взехме си го на ДВД с годеницата и ще го гледаме… За безинтересно, не е, определено е занимателно филмчето, но смея да твърдя, че съм гледал далеч по-интересни неща.

Иначе става, за убиване на време е добре. Героите са интересни, като цяло този филм се гледа заради персонажите /Шапкаря/ и дотук. Пък и не съм много сигурен дали не влиза в категорията на анимационните филми. Все пак в него надали има повече от 5 актьора и всичко друго са хардкор Холувуд анимации. Малко в стил “Аватар” ми се явява, но там под анимираната част има истински герои, докато тук… По едно време имах чувството, че гледам “Космически забивки”, там само Майкъл Джордан бе актьор / и то какъв, Бога ми/, тук бяха малко повече.

Иначе Шапкаря и онзи луд котарак на име Чешър определено си струва да ги види човек. НеЗнам обаче дали има нещо друго интересно във филма. И за да обобщя и аз и годиницата ми на няколко пъти задрямвахме! Вярно и умората си казва думата, но определено филмът не е това, което се очакваше. Поредният холувудски “много шум за нищо” филм. Но все пак, ако искате да видите луди и шантави персонажи – гледайте го, но надали някога ще повторите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × four =